Home

Novo

Akcija

Kontakt

Frisa kontakt broj

O nama

U stalnoj potrazi za najboljim svjetskim proizvodima za njegu kose, lica i tijela, Frisa je prodavnica jedinstvene ponude koju u Sarajevu možete pronaći na četiri lokacije, Dobrinja, na adresi Branislava Nušića 172, Sarajevo City Center, Vrbanja 1, Bingo City Centru na adresi Džemala Bijedića 151, te u novootvorenoj poslovnici u Grand Centru, Butmirska cesta 14, Ilidža.

Prateći svjetske beauty trendove i na našem tržištu smo omogućili kupovinu najpoznatijih brendova za njegu kose, lica i tijela, a o kvaliteti naših proizvoda najbolje govore zadovoljni i vjerni kupci koji nam se vraćaju još od 2003. godine kada je firma i osnovana. 

Naš asortiman obuhvata desetine hiljada proizvoda, te desetine različitih brendova od kojih izdvajamo Subrina Professional, JRL, Andreia Professional, Marrakesh, Wet Brush, Moroccanoil, Nishman, Italwax i brojne druge najznačajnije svjetske brendove. 

U potrazi ste za profesionalnim fenovima, peglama i aparatima za kosu, proizvodima za stiliziranje kose? Tražite gel ili vosak, proizvode za njegu brade, možda mašinice za brijanje, kreme ili maske za lice? Sve to, i još puno više možete pronaći u Frisa prodavnicama jedinstvene ponude. 

Pošlo nam je za rukom da prepoznamo potrebe naših kupaca, te im omogućimo kupovinu u ugodnim uslovima, a po pristupačnim cijenama. 

Ponosno ističemo da su Frisa uposlenici edukovani, te uvijek na raspolaganju kupcima, a radno okruženje je takvo da podstiče rast i razvoj, ne samo kompanije u cjelini, nego i pojedinačnih uposlenika. 

Cijenimo sve naše partnere i kupce, te s njima ostvarujemo dugoročnu, pouzdanu i fer saradnju. Pozivamo vas da nas posjetite na bilo kojoj od naših lokacija i uvjerite se u istinitost našeg slogana ‘Imamo sve što ti za ljepotu treba’. 

Frisa

Vaša korpa
Vaša korpa je trenutno prazna.
Nastavi sa kupovinom