Frizerland Sarajevo je firma koja od 2003. godine posluje na području grada Sarajeva. Osnovna djelatnost firme jeste prodaja frizersko-kozmetičke opreme i preparata.Ideja vodilja jeste omogućiti našim klijentima kvalitetnu i raznovrsnu ponudu proizvoda. Time na naše tržište dolaze renomirane marke profesionalne opreme za naše klijente. Frizerland se u Sarajevu nalazi na adresi Branislava Nušića 172, Dobrinja 5, broj telefona 033 473 061.

Mi jesmo tim ljudi okupljenih oko jedne poslovne ideje ali smo iporodica.   Godinama   napredujemo   u   poslovnim   okvirima   ali   seusavršavamo i na ličnom nivou kreirajući poseban identitet koji će bitiprepoznatljiv svima.   Ponosni smo na ostvarene ciljeve koje smo sebipostavljali   prethodnih   godina,   na   ostvarene   poslovne   veze   ali   i   naprijateljstva koja su nastala. Mi   smo   mlad   i   hrabar   tim   pa   je   konačno   došlo   vrijeme   da   sa   vamapodijelimo sve ono na čemu smo vrijedno radili u proteklom periodu.Frizerland Sarajevo postaje Frisa.Ime jeste novo ali je predanost poslu i strast koja nas pokreće ostala ista.Odlučni smo da nastavimo raditi onako kako smo i do sada radili, a čimesmo i zaslužili vaše poštovanje i naklonost. Promjena imena je rezultatrebrendinga u kojem se ogleda rast i transformacija naše kompanije. Uz   promjenu   imena,   usvojili   smo   i  novi  korporacijski  identitet  kojiuključuje novi logo, te nove vizuelneelemente po kojima će Frisa bitiprepoznatljiva.   Ovo   promjena   stupa   na   snagu   odmah   i   sve   budućeposlovne aktivnosti će se provoditi pod novim imenom.Promijenili smo ime ali naša osnovna djelatnost ostaje ista. Pod imenomFrisa  ćemo nastaviti pomagati našim klijentima, bili oni profesionalci iline, te se i dalje truditi na naše tržište dovoditi provjerene i cijenjenebrendove. Pažljivo smo osluškivali vaše želje i upite pa će s novim imenomi   naše   prodavnice   će   biti   još   bogatije   i   opremljenije   sjajnim   novimbrendovima i proizvodima koji oduševljavaju korisnike širom svijeta. Otrendy svjetskim proizvodima i brendovima nećete više samo čitati nainternetu, sada ćete ih moći i kupiti kod nas. „Imamo sve što vam za ljepotu treba“, poručivali smo vam nebrojenoputa, a sada obećavamo da ćemo ostati na istom putu, onom na koji stenavikli.   Odnos   prema   vama,   kupcima,   prijateljima,   ćemo   dodatnopoboljšati i unaprijediti, te na taj način zaslužiti vaše povjerenje i podnovim imenom.S novim poslovnim promjenama težimo zadržati lidersku poziciju u ovomdijelu BiH u prodaji frizerske opreme i preparata. Promjena imena nećeutjecati   na   postojeće   partnerske   odnose   sa   kupcima,   dobavljačima,partnerima, proizvođačima i drugim licima uključenim u naše poslovanje. 

Koristimo ovu priliku da vam se svima zahvalimo za dosadašnju saradnju ikontinuiranu podršku. U godinama koje su pred nama želimo biti još bolji,još jači i posvećeniji svom poslu. Srdačno, Vaš Frisa tim

Proizvod dodan na listu želja