Frizerland Sarajevo je firma koja od 2003. godine posluje na području grada Sarajeva. Osnovna djelatnost firme jeste prodaja frizersko-kozmetičke opreme i preparata.Ideja vodilja jeste omogućiti našim klijentima kvalitetnu i raznovrsnu ponudu proizvoda. Time na naše tržište dolaze renomirane marke profesionalne opreme za naše klijente. Frizerland se u Sarajevu nalazi na adresi Branislava Nušića 172, Dobrinja 5, broj telefona 033 473 061.

Mi jesmo tim ljudi okupljenih oko jedne poslovne ideje ali smo i porodica.   Godinama   napredujemo   u   poslovnim   okvirima   ali   se usavršavamo i na ličnom nivou kreirajući poseban identitet koji će biti prepoznatljiv svima.   Ponosni smo na ostvarene ciljeve koje smo sebi postavljali   prethodnih   godina,   na   ostvarene   poslovne   veze   ali   i   na prijateljstva koja su nastala. Mi   smo   mlad   i   hrabar   tim   pa   je   konačno   došlo   vrijeme   da   sa   vama podijelimo sve ono na čemu smo vrijedno radili u proteklom periodu.Frizerland Sarajevo postaje Frisa. Ime jeste novo ali je predanost poslu i strast koja nas pokreće ostala ista.Odlučni smo da nastavimo raditi onako kako smo i do sada radili, a čime smo i zaslužili vaše poštovanje i naklonost. Promjena imena je rezultat rebrendinga u kojem se ogleda rast i transformacija naše kompanije. Uz   promjenu   imena,   usvojili   smo   i  novi  korporacijski  identitet  koji uključuje novi logo, te nove vizuelne elemente po kojima će Frisa biti prepoznatljiva.   Ova   promjena   stupa   na   snagu   odmah   i   sve   buduće poslovne aktivnosti će se provoditi pod novim imenom.Promijenili smo ime ali naša osnovna djelatnost ostaje ista. Pod imenom Frisa  ćemo nastaviti pomagati našim klijentima, bili oni profesionalci ili ne, te se i dalje truditi da na tržište dovodimo provjerene i cijenjene brendove. Pažljivo smo osluškivali vaše želje i upite pa će s novim imenom i naše   prodavnice   će   biti   još   bogatije   i   opremljenije   sjajnim   novim brendovima i proizvodima koji oduševljavaju korisnike širom svijeta. O trendy svjetskim proizvodima i brendovima nećete više samo čitati na internetu, sada ćete ih moći i kupiti kod nas. „Imamo sve što vam za ljepotu treba“, poručivali smo vam nebrojeno puta, a sada obećavamo da ćemo ostati na istom putu, onom na koji ste  navikli.   Odnos   prema   vama,   kupcima,   prijateljima,   ćemo   dodatno poboljšati i unaprijediti, te na taj način zaslužiti vaše povjerenje i pod novim imenom.Sa novim poslovnim promjenama težimo zadržati lidersku poziciju u ovom dijelu BiH u prodaji frizerske opreme i preparata. Promjena imena neće uticati   na   postojeće   partnerske   odnose   sa   kupcima,   dobavljačima, partnerima, proizvođačima i drugim licima uključenim u naše poslovanje. 

Koristimo ovu priliku da vam se svima zahvalimo za dosadašnju saradnju i kontinuiranu podršku. U godinama koje su pred nama želimo biti još bolji, još jači i posvećeniji svom poslu. Srdačno, Vaš Frisa tim

Proizvod dodan na listu želja