BSCR001 Kozmetički aparat - Kavitacija & radio frekvencija

Kozmetički aparat - Kavitacija & radio frekvencija

BSCR001
2.555,56 BAM
​Oprema sadrži jake ultrazvučne nastavke (ručice) koji ispuštaju 40 kHz jakih i brzih ultrazvučnih vibracija koje djeluju na masne stanice.

Opis

Tretiranjem ultrazvučnim nastavcima stvaraju se vakuumske rupe unutar i van masnih stanica te se na taj način uzrokuje unutarnje pucanje membrane masnih stanica što dovodi do otapanja triglicerida koji postaju glicerini koji oslobađaju masne kiseline.

Nakon toga dolazi moćni  RF val sa 0,5 MHz koji djeluje na duboko pohranjene masne naslage, dovodi kisik koži kao i ostale hranjive tvari, jača funkciju stanica, ubrzava cirkulaciju krvi, aktivira metabolizam, uklanja i smekšava naslage celulita te na taj način postiže efekt mršavljenja i uljepšavanja tijela.

Način uklanjanja celulita

  • Ultrazvučna liposukcija: jakim direktnim djelovanjem ultrazvuka na masne stanice koje za vrijeme tretmana vibriraju stvaraju se vakuumski džepovi, lome se masne stanice i izbacuju iz tijela u obliku masnih kiselina.
  • RF rješavanje masnih naslaga: sa visoko učinkovitom RF energijom potpomaže se rješavanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam. Funkcijom jetre masne kiseline se izbacuju iz organizma.

Snaga: 110W

Detalji proizvoda

Proizvod dodan na listu želja