• Snižena cijena
ProDna1 Dvoaktivni gel za čišćenje ProD.N.A.
ProDna1 Dvoaktivni gel za čišćenje ProD.N.A.
ProDna1 Dvoaktivni gel za čišćenje ProD.N.A.
ProDna1 Dvoaktivni gel za čišćenje ProD.N.A.

Dvoaktivni gel za čišćenje ProD.N.A.

ProDna1
24,23 BAM 48,46 BAM -50%

Dvoaktivni gel za čišćenje je dobro izbalansiran, sadrži aktivne sastojke koji sinergistički rade na čišćenju kože i skidanju njenih mrtvih ćelija.

Sadrži Lime Pearl ekstrakt-enzim koji pomaže u prirodnom procesu čišćenja kože-ovaj proizvod nježno pjeni i hidratizuje kožu, ostavljajući je spremnu za nanošenje losiona i krema.

KLJUČNI SASTOJCI:

Microcitrus Australasica(Lime Pearl) voćni ekstrakt- pomaže u prirodnom procesu čišćenja kože,.

Ekstrakt lišća bijelog čaja-poboljšava proces detoksikacije, smanjuje aktivnost slobodnih radikala.

Bromelain-kombinacija enzima koja pomaže u otklanjanju prljavštine.

Sok aloa vere-umiruje i hladi kožu.

Opis

"Ono što je jedinstveno za moju kozmetiku je da zapravo posjedujem najnoviju pro-DNA koju smo stvorili, a ona zapravo promiče pomlađivanje stanica što pomaže u izgradnji kolagena te na taj način uklanja sve fine linije s kože" (Paris Hilton)

 

Pro D.N.A. sistem za njegu kože za Genomatrix je napredna anti-age linija formula koje koriste matične stanice da poboljšaju prirodni proces obnavljanja kože unutar njenih slojeva za vidjivo mladji izgled kože.

 

Kompleks vlasničke formulacije

Pro D.N.A. linija u suradnji sa Genomatrixom vlasničkom formulom moćnih enzima proizvedenih iz mikroalgi i hijalurinskih kiselina, zajedno sa drugim odabranim aktivnim sastojcima, koji ciljaju i podržavaju više struktura u koži da bi postigli potpuno zdravlja kože iznutra.

Detalji proizvoda

Proizvod dodan na listu želja