Šampon PHI za dubinsko čišćenje - 1000 ml

Subrina Professional

053502

Novo

​Šampon za dubinsko pranje s velikim učinkom čišćenja uspješno odstranjuje ostatke prethodnih proizvoda za kosu, učinke onečišćenja zraka i klorirane vode. 

Više detalja

13,00 KM

pdv uključen

Više informacija

Prijeko je potreban prije svakog kemijskog tretiranja kose (bojenja ili ondulacije) kako bi se postigli željeni učinci. Nakon uporabe temeljito isperite i nanesite balzam ili masku.

Dubinsko pranje kose uklanja različite proizvode koji se talože na kosi i koži glave. Naslage se stvaraju korištenjem različitih proizvoda za stajling kose (gel, pjena, lak za kosu), kao i korištenjem regeneratora, šampona, potom, tu su i štetni uticaji duhanskog dima, izduvnih gasova, vjetra i sl. Ostaci ovih proizvoda otežavaju kosu, čine je suhom, slijepljenom i beživotnom, onemogućavaju prelamanje svjetlosti kroz istu i generalno narušavaju zdrav i lijep status Vaše kose. Takođe, kosa se i brže prlja, a estetski postaje manje dopadljiva. Poslije kompletnog dubinskog pranja sa feniranjem, kosa je lepršavija, laganija, sjajnija i ljepša. Važno je napomenuti da će efekat djelovanja regeneratora i maski za kosu posle tretamana biti višestruko poboljšan.

Kako kosa izgleda poslije pranja ovakvim šamponom?
Razlika je uočljiva odmah:

  • kosa je lepršavija, laganija, sjajnija (svjetlost se bolje prelama o površini dlake),
  • može vam se desiti da izgleda kao da je ima više (jer nije slijepljena raznim kondicionirajućim sastojcima koji šamponi obično sadrže),
  • bolji je i volumen.

Profesionalni proizvodi za frizerske i kozmetičke salone

Već imate salon ili otvarate novi?
Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno. Frizerska i kozmetička oprema, kozmetika, pribor i potrošni materijal. Proizvodi za depilaciju i manikuru. Namještaj i sve ostalo ...