• Novo
MK0052 Ulje za Kosu sa arganovim uljem i uljem konoplje Marrakesh

Ulje za Kosu sa arganovim uljem i uljem konoplje Marrakesh

MK0052
23,93 BAM

Ulje za oblikovanje kose Marakeš Isle of You. Ulje za kosu 60 ml je ulje za kosu cvjetnog mirisa tuberoze, citrusa i jantara. To je tekuće zlato među proizvodima za njegu kose i ima široku primjenu.Dugo godina arganova i konopljina ulja nevjerojatno pozitivno djeluju na kožu i kosu. Doniraju nevjerojatnu količinu vlage i tako ukroćuju kovrčavu, neposlušnu kosu. Ovo divno njegujuće ulje bogato je vitaminom E koji se bori protiv slobodnih radikala i pruža svestranu zaštitu za sve oblike toplinskog oblikovanja. Njegova se lagana formula brzo upija, ne ostavljajući nikakve ostatke, puno brže se suši i daje joj blistav sjaj. Nekoliko kapi boje pružaju dodatni kondicijski učinak i poboljšanje rezultata boje.

prednosti

- ulje za kosu

- cvjetni miris

- bori se protiv slobodnih radikala

- pruža duboku vlagu

- štiti od toplinskih stajlinga

Opis

Njega: U vezi s oblikovanjem i proizvodima za njegu, ulje za kosu daje kosi, na primjer, dodatni sjajni sjaj i vlagu. Za to se željenom proizvodu doda 1 do 3 kapi Marakeškog ulja. Količina varira ovisno o dužini kose, tipu i strukturi kose.

Styling: Marakeško ulje podržava najrazličitije oblike stylinga. Osim klasičnog učinka sjaja u prirodnoj kosi, omogućuje dugotrajnu zaštitu od ekstremne topline tijekom toplinskih oblikovanja. Ova se zaštita odnosi, na primjer, na pegle za kosu, uvijače i fen za kosu. U tu se svrhu kapljica veličine zrna graška utrlja u ruke i obradi u kosu prije upotrebe. Nakon upotrebe, mala količina ulja također se može nanijeti na kosu kako bi joj dao dodatni sjaj. Marakeško ulje može se koristiti i za posebne stylinge. Uz pletene frizure poput rasta, kukuruza i dredova, pomaže u zaštiti strukture kose. Nadogradnje izrađene od 100 posto prirodne kose također se mogu tretirati uljem, ono im daje sjaj i strukturu.

Bojenje: Marakeško ulje može se koristiti za sve dijelove bojanja. Bilo prije, tijekom ili nakon bojanja. Štiti kosu od mogućih oštećenja i osigurava još sjajnije rezultate u boji. Marakeško ulje može se koristiti i za izbjeljivanje, jer ne sadrži nikakve aditive poput boja koji bi mogli utjecati na rezultat.

Detalji proizvoda

Možda će Vam se i ovo svidjeti

Proizvod dodan na listu želja