• Novo
MO0POST11 Moroccanoil ChromaTech Post Tretman - 500 ml

Moroccanoil ChromaTech Post Tretman - 500 ml

MO0POST11
113,25 BAM

Drugi korak u liniji ChromaTech Service od Moroccanoila, ChromaTech POST tretman je poslije bojenja kose koji osigurava najbolje rezultate, istodobno obnavljajući integritet kose. Za najravnomjerniju obojenost cijele kose i najtrajnije rezultate, kosu je odmah nakon bojenja potrebno njegovati kako bi povratila zdravlje, ali i radi učinkovitog učvršćivanja boje.

Tehnologija COLORLINK™ s arganovim uljem u mikrokapsulama odlikuje se dvostrukim pristupom učvršćivanju boje — obnavlja kosu fizički i kemijski

primjenom sljedeća tri mehanizma:

1. Stvara unakrsne poveznice za ponovnu izgradnju strukture keratina, obnavljajući cijelu vlas kose i zatvarajući pigmente boje unutar nje.

2. Polimeri stvaraju zaštitni hidrofobni omotač koji sprječava ispiranje boje.

3. Zahvaljujći tehnologiji ArganID™, negativno nabijene vlasi kose privlače na sebe pozitivno nabijene mikročestice koje ispuštaju arganovo ulje u korteks, ujedno zatvarajući kutikule i pomažući u obnavljanju kose.

Primjenom aktivne tehnologije COLORLINK™, na negativne učinke boje za kosu odmah nakon bojenja odgovara se holističkim zadovoljavanjem svih specifičnih potreba kose za njegom. Kosa je na dodir mekša i čvršća te znatno vitalnija.

  • Pomaže obnoviti kosu fizički i kemijski
  • Učvršćuje boju
  • Zatvara kutikulu
  • Poboljšava vitalnost kose.

UPOTREBA:

Nakon pranja šamponom za održavanje boje od Moroccanoila, nježno prosušite kosu ručnikom da upije višak vode. Istisnite na dlanove veću količinu tretmana ChromaTech POST i nanesite na cijelu kosu, od korijena prema vrhovima. Ostavite na kosi najmanje 5 minuta. Temeljito isperite. Za tanku ili srednje dugu kosu: 2-3 pritiska pumpicom. Za oštru, gustu i/ili dugu kosu: 3-5 pritiska pumpicom.

Detalji proizvoda

Možda će Vam se i ovo svidjeti

Proizvod dodan na listu želja