1584-0056 Mašinica za šišanje Bežični Moser - Li+Pro Mini Titan 2019

Mašinica za šišanje Bežični Moser - Li+Pro Mini Titan 2019

1584-0056
219,00 BAM
s PDV-om

Opremljen profesionalnim blokom noža nove generacije s visinom rezanja od 0,4 mm, čiji su dijelovi trljanja zaštićeni od prodora odsječene kose posebnim plastičnim kućištem. Idealni rezultati rezanja postižu se zahvaljujući posebno preciznoj tehnologiji oštrenja. Blok noža lako se uklanja za čišćenje i podmazivanje reznih elemenata. Garancija: 12 mjeseci.

Opis


OPIS

MOSER Li + Pro opremljen je s temeljno novim i izdržljivijim litij-ionskim baterijama. Njihova značajka je nepostojanje "efekta memorije", vrijeme punog napunjenja je samo 45 minuta, a vrijeme neprekidnog rada iz baterije nije manje od 75 minuta. Strojem je također moguće upravljati izravno iz napajanja.

Li + Pro izrađen je u elegantnom ergonomskom kućištu, vrlo lagan (samo 120 g) i tih. Motor kojim upravlja mikrokontroler osigurava stabilnost uređaja, bez obzira na stupanj napunjenosti baterije ili strukturu kose. Indikator napunjenosti baterije odmah će vam ukazati na potrebu priključivanja uređaja na mrežu.

Paket sadrži prikladnu jedinicu za punjenje s odjeljkom za pohranu žica, ulje za podmazivanje, četkom i podesivu kliznu mlaznicu (3-6 mm).

SPECIFIKACIJE
Boja Antracit
Okreta u minuti 5.500
Punjenje baterije 45 min
Rad na bateriju 75 min
Težina mašinice 120 g

Detalji proizvoda

Možda će Vam se i ovo svidjeti

Proizvod dodan na listu želja