Četka za kosu Evolution XL - 28 mm

Termix

TE5006XLP

Novo

Inovativna, profesionalna, termalna četka s 25% ekstra površine za brže sušenje i unikatan efekt na kosu. Svojim ioniziranim iglicama maksimalno prijanja, zatvara kutikule, daje veći sjaj i smanjuje neposlušnost kose. Savršena četka za nove frizure, volumen i valove.

Više detalja

22,50 KM

pdv uključen

Više informacija

  • - 3 cm duža: Nova veličina koja omogućava veću količinu kose u jednom prolazu te tako stvara dugotrajnije valove i bolji efekt uvojaka.
  • - Ionizirane iglice: Visoko-napredne iglice koje eliminiraju statički elektricitet, donose više sjaja i idealne su za rad s više kose.
  • - Otvori u obliku romba: Čitava Termix Evolution serija uključuje inovativne otvore u obliku romba koji povećavaju kapacitet kose za 10% što onda rezultira smanjenim vremenom sušenja kose od 30% u odnosu na obične aluminijske četke.
  • - 100% ergonomična drška: Ergonomičan dizajn drške omogućava lako korištenje, posebno u profesionalnom, dugotrajnom korištenju. Drška je prekrivena santoprenom, mekom, gumenom teksturom koja fino prijanja čak i na vlažnu ruku.
  • - Neljepljiva cijev: PFTC cijev koja spriječava prijanjanje aerosola i drugih tvari.

Profesionalni proizvodi za frizerske i kozmetičke salone

Već imate salon ili otvarate novi?
Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno. Frizerska i kozmetička oprema, kozmetika, pribor i potrošni materijal. Proizvodi za depilaciju i manikuru. Namještaj i sve ostalo ...